dissabte, 30 de novembre del 2013

Divergent. La meva primera ressenya!!

Hola!:)
Perdoneu-me per no haver escrit res durant aquests dies!!! He tingut un munt d'examens, i aquesta setmana també, però quant sigui el 5 de Desembre (que és quant s'acaba la avaluació) doncs jo no tindré més examens fins d'aquí un temps!!!! Bien!!!!
Avui faig la meva primera ressenya d'un llibre que m'he llegit fa poc i que hem va encantar. Us el recomano moltíssim!!

TÍTOL: Divergent


AUTORA: Veronica Roth


EDITORIAL:Estrella Polar


LLENGUA: Està amb català i amb castellà


DE QUE VA?


El llibre, està situat en al futur, a la ciutat de Chicago,que esta dividia en cinc faccionsi cadascuna d'elles es dedica a dcultivar una virtut particular:Honestedat,Abnegació,Intrepidesa, Amistat i Erudició.Als setze anys, els joves han d'escollir de quina facció volen formar part definitivament.El dia de les probes,la Beatrice, o Tris, descobreix que es divergent, i que no o pot dir a ningu perque es perillos.Pero que es realment se Divergent?No ho sap, i per aixo  dubta entre quedar-se a la facció de la seva família o ser realment que és.No pot tenir les dues coses.I prendrà la una decisió que sorpendra a tothom,sobretot a ella mateixa. 


L'AUTORA:


La seva autora,Veronica Roth,té nomes 22 anys.La seva biografia literaria es nessesariament bru.Nescuda en un barri periferic de Chicago,va estudiar escriptura creativa a la Universitat de Northwestern i va escriure DIVERGENT mentre hauria d'estar fent els deures, i va ser una bona eleccio;pero seguremnt farà que,quan arribi el moment li sigui dificl conencer els seuse fills de la importancia de fer els deures de l'escla 


LA MEVA OPINIÓ: (Compte amb els spoilers)


A mi sincerament,aquest llibre m'ha encantat, és una passada!!! El tema està molt ben trobat, i moltes vegades t'identifiques amb els seus personatges. Està molt ben escrit i m'agrada la manera com descriu les coses:tots els detalls, t'explica molt bé com  són les persones...



 Encara que penso que ha estat una novel·la amb més morts del compte, de veritat calia que morissin tants personatges relativament importants per la Tris ? Jo, quant ja només hem faltaben dos o tres capitols que pensava, sort que no maten a ningun familiar... Però va, i al final del llibre es carregen a mitja familia!!!!
Però per tot lo altre m'ha encantat! Ara m'he de començar el segon!



Pels fans dels Jocs de la Fam, aquest es un llibre que hos teniu que llegir obligatoriament!!!

Bisous, 

Joana

2 comentaris:

  1. Sembla un llibre interesant. Potser me'l llegeixo encara que no m'agradi gens llegir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un llibre que t'agradarà segurríssim si t'han agradat els Jocs de la Fam! Te'l recomano!! Encara que no t'agradi llegir, es llegeix ràpidament i no es fa pesat llegir-lo! I aquest any es farà pel·lícula al Març!!! O sigui que si el vols llegir avans de la pel·lícula doncs t'hauràs d'afanyar!!!!

      Joana

      Elimina