dimecres, 13 de novembre del 2013

Doremi

Hola!! : )

Avui vull parlar-vos d'una gran serie, Doremi.
Sí,sí, digueu-me friki, infantil i el que vulgueu,pero jo sóc una gran fan de Doremi. Forma part de la meva infancia i punto pelota.
Doncs bé, avui us volia parlar una mica de Doremi
Pels qui no ho veieu de petits, aquí hi ha la presentació de les protagonistes:


La Doremi Harukaze és una nena alegre, esbojarrada i enamoradissa. És l'aprenenta de bruixa de color rosa. Es considera la nena bonica més desafortunada del món, i li agradaria poder fer màgia per convertir-se en la nena bonica més feliç del món. Al principi de la sèrie té vuit anys, va néixer el 30 de juliol de 1990. El seu plat preferit és el bistec, però en menja molt poques vegades. El que li agrada més és dormir i l'acompanya la fada Dodó.

La Hazuki Fugiwara és la millor amiga de la Doremi i és l'aprenenta de bruixa de color taronja. És una nena tímida, maca i molt intel·ligent. Va néixer el 14 de febrer de 1990. La seva mare la protegeix massa, i això l'atabala una mica, però com que és tan bona nena no diu mai res. Li fan por els fantasmes. El que li agrada més és llegir i l'acompanya la fada Reré.

L'Aiko Seno és una altra amiga de la Doremi i és l'aprenenta de bruixa que va vestida de color blau. Va néixer el 14 de novembre de 1990. És d'Osaka, però ha anat a viure a Tòquio per la feina del seu pare. No és gaire bona estudiant, però té molt bones qualitats físiques. Li encanten els esports i cantar sota la dutxa. Els pares de l'Aiko estan divorciats i ara viu amb el seu pare. La fada que l'acompanya és la Mimí.

     A la seva edat, vuit anys,l'Onpu Segawa ja és tota una estrella de la música i ha entrat a estudiar al grup de la Doremi, la Hazuki i l'Aiko.Si hi ha una cosa que li agrada, és cantar, ballar i fer d'actriu. Es passa tot el dia amunt i avall signant autògrafs, però tot i ser tan popular entre el públic infantil, no ha deixat mai de ser una nena senzilla i modesta. Va entrar en el món de la màgia sent alumna de la Majòruca, l'etern rival de la Majòrica, i es va iniciar d'una manera molt semblant que la Doremi.La seva fada és la Loló.

Les nostres amigues se'n van fer càrrec des del dia que va néixer d'una flor del món de la màgia, d'aquí li ve el nom: Florerta. D'entrada, és un nena molt petita que no té mare i que sent molt d'afecte per les bruixetes.Però, més endavant, es convertirà en una nena de la mateixa edat que elles, tot i que la seva mentalitat continuï sent la d'una criatura, i haurà de superar tots els nivells de bruixeria per convertir-se també en una bruixa. El seu color preferit és el blanc i la seva fada és la Totó.



Hs deixo la cançó de la serie i unes quantes fotos de la serie que em tenen enamorada(rima i tot je,je,je!!!).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada