diumenge, 24 de novembre del 2013

En flames!!!

Hola a tothom!!!

Perdoneu per no posar res durant aquests tres dies però es que la setmana passada i aquesta tenim un munt d'examens i el divendres vaig tenir audició de piano (si, toco el piano) i hem va sortir regular, per que hem vaig equivocar dos vegades en tota la peça, i mira que era curteta!! Sóc un desastre!!! Bueno, no venia a parlar-vos d'aixó sinó de la pel·lícula "En Flames" !!!!!
A tothom que s'hagui llegit els llibres o vist la primera peli doncs us recomano que veieu la segona!!!! Està super bé!!! D'aquí uns dies posaré una ressenya de la pel·lícula. Però dono temps per que tothom qui la vulgui veure que la vegi!!

Us poso algunes imatges relacionades amb la pel·lícula!!


Aquest es l'actor que fa de Finnik Odair

Aquesta es una imatge de la pel·lícula. El vestit de la Katniss m'encanta!!!

Espero que us hagin agradat les imatges. I perdoneu per no posar gaire cosa amb aquest entrada. M'estic preparant la ressenya!!

Bisous, 

Joana

4 comentaris:

  1. oiii! M'ha encantat la peli! ÉS mooolt fidel al llibre!!

    plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, tens tootla la raó però jo hem vaig decepcionar molt amb el Finnik =( M'he l'imaginava SUPER MEGA ULTRA guapo. I a la peli és lletget =(
      Però per tot lo altre està molt bé

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. M'ha agradat moltíssim la pel·lícula. És molt interessant i emocionant. Me'n alegro de que a tu també t'hagi agradat.

      Elimina