dijous, 14 de novembre del 2013

Jean-Baptiste Maunier

Hola a tothom!!!!!

A la ultima entrada vaig escriure que posaria algunes entrades sobre alguns actors de la pel·lícula "Los Chicos del Coro" (la meva pel·lícula preferida des de que tenia uns 6 anys, que es quant la vaig veure per primera vegada, no vaig entendre gaire, algunes coses però hem a encantar). I de qui parlarem avui???? Doncs de l'actor que va fer de Pierre Morhange. L'actor Jean-Baptiste Maunier!!!!!

Jean-Baptiste Maunier és un cantant i actor francès. Es va fer famós actuant en la pel·lícula Los Chicos del Coro (en francès, Les Choristes). Va néixer el 22 de desembre de 1990, a Brignoles (Var), França. Actualment viu a París, França. I te 22 anys. En

Jean anava a l'escola privada catòlica Saint-Marc. Quan va arribar a sisè, li van donar diverses activitats per triar-ne una. Va escollir el cant coral i es va integrar en el cor "Les Petits Chanteurs de Saint-Marc" (els Nens Cantors de Sant Marc), seguint l'exemple del seu pare que va formar part de Les Petits Chanteurs de Saint-Rafael. D'aquesta manera, descobriria la seva veu inigualable en la història (millor veu blanca) i podria treballar gràcies a l'ajuda del director del cor, Nicolas Porte.
També és principalment gràcies a la coral que Jean-Baptiste va ser elegit, per al paper en el seu primer film Les Choristes (Los Chicos del Coro) de Christophe Barratier el 2004.
Des del seu exit amb la pel·lícula Les Choristes. Ha fet varies pel·lícules més. I cada any actua a les Enfoirés que és un grup d'artistes i cantants en pos de cantar i actuar en benefici a l'associació Restos du Coeur on es distribueixen aliments per a la gent més pobra. Les enfoirés es fan cada any del 15 de gener fins el 20.
Les úniques pel·lícules que es poden veure amb castellà són Los Chicos del Coro i L'auberge rouge (amb castellà, el alberge rojo).

Filmografia:
2004: Les Choristes
2005: Les Choristes en concert
2006: Le Cri
2006: Le Grand Meaulnes (serie)
2006: Piccolo, Saxo et compagnie (Veu)
2007: Hellphone
2007: L’auberge rouge
2007: La Lettre
2010: Louis la Chance (Veu)
2011: Perfect Baby (La va fer a Xina)
2012: Merlin (serie)

Us poso algunes fotos d'ell abans i ara =)
Ja de petitó cantava!! =D




















Potser d'aquí uns dies poso més actors com el que fa de Pepinot o el director. Qui voleu que posi més??
Us agrada que us posi pel·lícules com aquesta?? I això dels actors us agrada??? Voleu que ho tregui??
Comenteu si us plau!!!!!

Bisous, 

Joana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada