dimarts, 10 de desembre de 2013

Recepta!!

Hola a tothom!!
Aquí us deixo amb la meva primera recepta!! A veure que us sembla!! Són uns gelats que pots menjar a l'hivern i també a l'estiu!

INGREDIENTS:

Per al pa de pessic :

· 60ml d'oli suau
· 110 g de sucre blanc
· 1 ou L
· 100 g de farina
· 3/4 de culleradeta de llevat Royal
· 60 ml de llet semidesnatada
· 1 culleradeta d'extracte de vainilla

PREPARACIÓ DELS GELATS:

Preescalfem el forn a 180 º .
Col · loquem el nostre motlle de silicona per bombons gelats sobre una safata de forn ( per evitar que després al transportar es doblegui ) . Tamisem la farina amb el llevat químic en un bol i el reservem . Batem l'oli amb el sucre fins que s'integrin . Afegim els ous , un a un, batent fins que s'incorporin . Afegim la meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que s'incorpori . A continuació , afegim la llet , barrejada amb l'extracte de vainilla , i tornem a batre . Afegim l'altra meitat de la farina i batem a velocitat baixa fins que la barreja sigui homogènia . Repartim la barreja en els motlles fins a la meitat . Col · loquem el palet i seguim omplint just fins a cobrir el palet de fusta .

Posem al forn 10-15 minuts o fins que estiguin daurats i al punxar amb un palet surti net . Esperem uns cinc minuts abans de desemmotllar . Els deixem refredar.

INGREDIENTS PER LA COBERTURA:

· 1 rajola de xocolata (blanc, negre o amb xocolata)
· Granets de colors, trossets de galeta, avellanes triturades ... el que tingueu a mà!!
· Oli vegetal o mantega de cacau (opcional)

PREPARACIÓ DE LA COBERTURA:

Desfem la xocolata al bany maria. Si ens queda molt dens, podem fer-ho una mica més líquid incorporant una mica d'oli vegetal o mantega de cacau i remenant bé.

Banyem els bescuits (ja freds) en la xocolata i els girem diverses vegades perquè caigui l'excés. Decorem amb els granets de sucre i deixem refredar a la nevera fins que la xocolata s'endureixi del tot.
I ja us els podeu menjar!!!


Espero que els feu a casa i us agradin molt!!

D'aquí uns dies posarè la ressenya del llibre "Aflagann és Flanagan" que és el que m'estic llegint ara! 

Bisous, 

Joana


3 comentaris:

  1. Hooo! Quina bona pinta que te aixó!!!!

    plujadellibresdelabelly.blogspot.com.es


    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja doncs si el probes de fer diguem com t'ha quedat, si t'han agradat i enviam alguna foto!!! =)

      Que voleu que posi més entrades sobre receptes?? Comenteu!!!

      Elimina
  2. Sí que té bona pinta això!!!
    Mavi

    ResponElimina