dijous, 2 de gener del 2014

Anne de les teules verdes

Hola a tothom!!!
I BON ANY NOU!!!!! Espero que aquest començament d'any hagi anat molt bé!!! Jo, he estat amb moltes coses pel cap, sortides a Barcelona (jo us en posarè una entrada) amb uns amics per veure museus, dinars, sopars, ...
De tot, i no he pogut posar gaire cosa. Però aquest any hem comprometo a posar una entrada mínim cada tres o quatre dies!!!  =)

Aquests dies, a TV3, han estat fent les pel·lícules de l'Anne de les Teules Verdes!! A mi, m'encanten, i veure-les cada any, no m'es cap inconvenient! Aquí us deixo la ressenya de la primera pel·lícula. Us la recomano molt a tothom!!!


Títol original:
Anne of Green Gables
Any:
2001
País:
Canadà
Director:
Sullivan  Entertainment,

Intèrprets:
Anne: Megan Follows
Altres:
Colleen Dewhurst, Richard Farnsworth, Patricia Hamilton, Marilyn Lightstone, Schuyler Grant, Jonathan Crombie, Charmion King, Jackie Burroughs, Joachin Hansen, Christine Kruger, Cedric Smith, Paul Brown, Miranda de Pencier, Trish Nettleton, Jennifer Inch, Jayne Eastwood, Dawn Greenhalgh, Vivian Reis, Samantha Langevin, Robert Collins, Rosemary Radcliffe, Morgan Capman, David Hughes, Wendy Lyon, Zack Ward y Frank Converse. 

Sinopsi:
Aquesta pel·lícula tracta d’una nena òrfena d’onze anys que, per equivocació, es enviada a una família que volia adoptar un nen. L’Anne té el cabell del color d’una pastanaga i és una nena decidida, inteŀligent i molt divertida, a més de tenir una imaginació prodigiosa. El lloc on va a parar en sortir de l’orfenat és la província canadenca de Prince Edward Island, en un poble imaginari anomenat Avonlea. Les descripcions de Prince Edward Island són absolutament encisadores i l’Anne, que fins llavors no ha tingut una vida gens agradable, gaudeix d’allò més de tot aquell paradís de terra roja, prats, riuets i boscos; en gaudeix cada moment de l’any, però quan fa un d’aquest dies perfectes s’omple de joia i diu allò de “en un dia com aquest és un goig només ser viu.”


Curiositat:
L’Anne Shirley és potser el personatge fictici més estimat al Canadà; no hi deu haver ningú que no la conegui i es fan veritables peregrinacions a Prince Edward Island, des de les altres províncies, per coneixer el lloc que trobem a Anne of Green Gables. S’han fet diverses adaptacions cinematogràfiques i sèries de televisió d’aquesta noveŀla.

Opinió personal:
Es una pel.licula que us recomano a tothom!!!
Té uns actors i actrius FANTASTICS, uns paissatges super bonics i fantàstics , ... !! Hem va fer riure moltíssim i també avegades patir amb les peripecies de l'Anne i alguna vegada plorar!!! Si no l’heu vista us la recomano!! Bueno us reconao les 5 o 6 pel·lícules que hi ha!!!! =)

Aquesta és la Anne!

                                                  
                                                  
                                                   

Bisous, 


Joana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada