dimecres, 22 de gener de 2014

Recepta

Hola a tothom!!!
El cap de setmana que be es l'aniversari del meu germà. Però el celebrem aquest cap de setmana. Jo sóc l'encarregada de fer el pastis (per que es a qui li surten millor) i he pensat de fer un pastís que es diu pastís Sacher. Jo, ja l'he fet una vegada i em va surtir mes o menys bé (per que era la meva primera vegada que feia aquell pastís). I he pensat que la podria compartir amb vosaltres la recepta i així si algun dia us venen convidats, feu una festa o per menjarvos-el vosaltres sols. 
Així que, aquí us deixo la recepta!!!


INGREDIENTS:

125 gr d'ametlles
100 gr de farina
100 gr de sucre glass
100 gr de sucre normal
100 gr de mantega
6 ous
150 gr de xocolata (xocolata fondant o 70% cacau)
1 sobre de llevat químic o pols d'enfornar (16 grams)
1 mica de sal
1 pot de mermelada (poseu la que volgeu, depent dels vostres gustos, jo, la vaig posar(i la posaré) amb una de maduixa)

COBERTURA:
150 gr de xocolata (xocolata fondant o 70% cacau)
125 gr de nata líquida

30 gr de mantega

ELAVORACIÓ:

Torrem les ametlles , piquem i les reservem . En un bol gran posem la mantega que ha d'estar a temperatura ambient i amb unes varetes batem i barregem bé amb el sucre glass. Fonem la xocolata al bany maria i hi afegim la mantega , barregem bé i afegim els rovells d'ou , un a un, i seguim barrejant . Incorporem les ametlles picades i finalment la sal , la farina i el llevat . Finalment afegim les clares d'ou que muntem a punt de neu juntament amb el sucre normal i barregem amb suavitat .

Aboquem aquesta barreja en un motlle greixat i posem al forn uns 40 minuts (més o menys) a 170 º C. Traiem i deixem que es refredi . Partim per la meitat i posem una capa de mermelada (tanta com vulgeu, fins que sacabi el pot si voleu!).


Posem en un cassó a foc suau la xocolata amb la mantega i la nata i fonem i aboquem sobre el pa de pessic cobrint-lo tot.
El deixeu refredar i... a menjar!!!

Tarta Sacher de chocolate
Us agrada que posi receptes? Heu fet el pastís? Si el feu, envieu-men una foto!

Bisous, 

Joana


7 comentaris:

  1. Guappa <3
    Es nota com ets una bona cuinera!
    Espero que m'haigis deixat un bon tros ven gran!
    Ñam!Ñam!Ñam!
    T'estimu <3

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Està boníssim!!!
      Us animo a fer-ne alguna vegada!! L'unic que us recomano que quant ja estigui del forn assegureuvos MOLT bé de que no estigui cru per dintre per que sinó passarà que es farà un forat al mig del passtís!

      Bisous,

      Joana

      Elimina
    2. Deu meu quina bona pinta! No miro mes la fotografia per que si no s'hem fa la boca aigua.... Espero que m'hagis guardat tros, jajajaja :)
      Felicitats retrasades al teu germà!

      Elimina
  3. T'agafo la idea!! aquest cap de setmana el faig i el posaré al meu blog! juejuejuejuejuejuejueej:3

    ResponElimina
  4. Jaja doncs espero que et quedi fantàstic!

    Bisous,

    Joana

    ResponElimina