dissabte, 15 de febrer del 2014

París informació de llocs on podeu anar!

Holaaa!! ^.^

Avui vinc  a parlar de llocs on podeu anar si viatgeu alguna vegada a París i alguna informació que us pot ajudar! Jo, aquestes vacances d'estiu hi aniré i ja he començat a buscar cosetes i ha informar-me de llocs on anar, visitar, ... !! Jo ja tinc alguna informació  dels llocs que vull anar (potser). Els voleu saber??
Aquí us els deixo!!

- La Torre Eiffel: Va ser construïda al 1889. No era per que es quedes tota la vida allà exposada, sino que era per una Exposició Universal. La va construir  Alexandre Gustave Eiffel (d'això ve el nom d'Eiffel...). Era el monument més alt del món, amb 300 metres d'açada (si es suma l'antena de radio de dalt de tot són 324 metres). 
El color original de la torre va ser groc però avui dia ja no en queda rastre.


Adreça: La Torre Eiffel és pot veure molt fàcilment si mires una mica amunt. Però us poso l'adreça igualment. 
Champ de Mars, 5 Avenue Anatole France, 75007 Paris, França




- Museu del Louvre: El Louvre és un dels museus més bonic de París (crec jo). Hi ha més de 35.000 obres d'art. Com per exemple la Gioconda (de Leonardo da Vinci), la Venus de Miló, la Gran esfinx de Tanis, ...
Fa 210.000 metres quadrats (és moltíssim!!)
Us recomano que si aneu a veure'l i el voleu veure tot hi aneu amb mooolta estona. Per que és gegant i amb moltes obres!

Adreça: 4 rue (rue vol dir carrer en francés) Croix des Petits Champs - París 75001
El Louvre està ubicat al costat de la rue de Rivoli i envoltat per l’altra banda pel Sena. A la part del davant hi ha l’Arc de Triomf del Carroussel i els jardins de les Tuilleries. Passeu-hi! És tot molt bonic!!
    


- El Sena:  Amb francès Le Seine. Neix a Saint-Germain-Source-Seine i desemboca al canal de la Mànega. Fa 776 km de llargada.
Sena en celta vol dir sagrat.
Es pot fer un viatge amb el Bateau Mouche que fa recorreguts per la ciutat de París i el qual es poden veure els monuments més importants de la ciutat.
 (el Bateau Mouche)

Adreça: 



- Le caffe du Chats: És una cafeteria on tu, allà hi pots prendre un cafè, un te, xocolata desfeta, croissants, pastis, ... fins aquí tot normal, no? Doncs ara ve lo que a mi m'encanta. Que ha dintre no només hi ha clients i els de la cafeteria, sinó que també hi ha GATS!! (per als qui no us agradin els gats, no us recomano a posar-ho a la llista de coses per visitar a París, per que està PLE, però ple de gats, fins hi tot a la cuina)
. Són gats, que ja ningú els vol a casa. I el de la cafeteria els adopten molt amablement, i els hi donen menjar, lloc on dormir i carícies duran tot el dia per moltes mans!
us recomano, que si hi voleu anar, reserveu abans per que s'omple molt ràpid!

Us deixo també la seva pàgina wep per si hi voleu investigar una miqueta més sobre els horaris, menjars que es fan, ...
-   http://www.lecafedeschats.fr/

Adreça: 16 rue Michel Le Comte, Paris.
1380216_10200968174948638_1051228309_n    1396590_10153407410325596_1820810723_n
1002605_10200968171508552_561409440_n  734365_10200968174908637_170774917_n



- Notre Dame: La catedral va ser construïda fa més de 100 anys. Està dedicada a Santa María. Notre Dame te dos torres de més de 69 metres d'alt. I si hi aneu pujant podreu observar moltes gàrgoles.
Si voleu visitar Notre Dame per dintre millor que us lleveu d'hora per que sempre es fan cues moolt llargues. Si voleu que us fagin una visita guiada en castellà millor que hi aneu el dissabte, que se'n fa una a les 14: 30 (l'horari és més o menys a la hora que vaig trobar a la seva pàgina. Potser canvien l'horari d'aquí uns mesos, o sigui que si hi voleu anar millor que ho consulteu abans!) però tot el dia està obert. 

Adreça: 6 Parvis Notre-Dame - Place Jean-Paul II, 75004 Paris, França
Notre Dame   Notre Dame, gargola


- Palau de Versalles: Aquest palau era dels reis de França. La va fer construir Lluís XIII. Té uns jardins molt bonics i grans. Tenen més de 800 hectàrees. Es pot recórrer amb bicicleta (que et deixen allà si vols), un mini cotxe o a peu.

Adreça: Place d'Armes, 78000 Versailles, França
Aquest palau, l'únic inconvenient que té es que està a les afores de París, a uns 20 km.
     
     


- Barri de Montmatre: Montmatre és un barri encantador. El barri del pintors!
Fa pujada gairebé tot però es molt bonic. Hi ha un munt de restaurants, cabarets, ...
Per anar fins a Montmatre podeu anar-hi amb funicular o pujar per les escales (jo crec que aniré per les escales per poder veure tot el paisatge. I així faig una miqueta d'esport. Que no en faig gents!) Una de els places més boniques és la Palce du Tertre. Situada a la part alta de Montmatre. Hi podreu trobar els bars més bonic de la zona i moltes obres d'art dels pintors que hi ha per allà. Allà també hi podreu anar a veure la basílica del Sagrat Cor. On des de fora es por veure unes fantàstiques vistes de la ciutat!

Adreça:  Al nort del Boulevard de Clichy
  


- Cafè Les Deux Molins:  Quan viatgem a llocs turístics , de tant en tant és bo trencar les regles i visitar aquests llocs que desperten la nostra curiositat doncs cridar la nostra atenció per alguna novel·la que vam llegir, o un film que ens va fascinar ... aquest és el cas del Cafè dels 2 Molins a París , on es desenvolupa i es va filmar la pel·lícula francesa Amélie. Qui no ha vist mai la pel·lícula Amélie...? i si no l'heu vista, a que espereu?? Jo fa uns quants dies vaig posar una entrada sobre la pel·lícula, o sigui que si encara no heu vist la pel·lícula i la voleu mirar...Primer passeu per aquí, i mireu la fixa que vaig posar! 

Aquest singular Cafè Brasserie (cafè-restaurant, que serveixen cafè, beguda alcohòlica i menjar al mateix temps) , és a Montmartre, al número 15 de la rue Lepic, en la cantonada amb la rue Cauchois.
El seu nom correspon al fet que efectivament, se situa entre dos molins: Cap amunt es localitza el Moline Blute Fi i cap avall el famosos Moline Rouge (famós cabaret construït en 1889).
El Servei és bo, et serveixen el famós creme brûlée i el cafè té aroma i és saborós ... d'altra banda, és com qualsevol altre braseria de País.

Curiositat:
L'amo va col·locar un quadre de Amelié dins del cafè, una vegada que el seu negoci es va tornar un punt de visita per milers de persones .

Adreça:  15 rue Lepic, París


Bueno, espero que us pugui servir d'ajuda!
I ja us aviso que posaré una entrada de les 40 coses que heu de fer si aneu a París!! ^.^

Bisous,

Joana



6 comentaris:

  1. Hola Joana!
    M'encanta el teu blog <3
    I espero que disfrutis molt a Paris

    ResponElimina
  2. Je je Amanda! El teu bloc també és molt xulo!!
    Segurríssim que disfrutaré moltissim a París!!
    I que s'apigues que d'aquí una estona posarè una entrada sobre els llocs que intentaré visitar a París!!

    Bisous,

    Joana

    ResponElimina
  3. Joana aquest blog es la canya!!!!!
    M'encanta ja m'expliques com ho fas!!!!!
    jajjajajjsajjaj

    ResponElimina
  4. Jo visitaria tots els llocs ,però un en especial que m'ha encantat es la cafeteria dels gats .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja t'ha agradat? Que bé!!! =)
      Doncs algun dia que vaguis a París... ja saps!! Cap al Caffe du Chats!!! (si hi vas explicam-ho! Jo, hi aniré aquest estiu, ja t'ho explicaré!)

      Bisous,

      Joana

      P.D: M'he mirat el teu bloc, i m'encanta!! Però no hem puc fer seguidora per que no has posat lo de fer-se seguidors!

      Elimina
  5. Joanaa!! m'encanta el teu blog i també m'encantes tuu:3 Que t'ho passis suuupersuper bé a París!
    Patunitus:**

    ResponElimina