dimecres, 16 d’abril del 2014

Recomanacions per llegir i veure aquesta Setmana Santa!

Holaaa!!! ^.^
Que tal esteu passant aquesta setmana santa?? Jo fantàstica!
Bueno, com us vaig prometre aquí teniu recomanaciosn per no aburrirvos a setmana santa. Ho farè amb dos o tres entrades Aquesta de llibres i pel·lícules, una altra de manualitats i resceptes. I una altra de moda! =)
Bueno, aquí us deixo els llibres que us recomano per Setmana Santa i Sant Jordi!!

Simple
Autora: Marie-Aude Murail
Un llibre que us recomano MOLTÍSSIM!!! I no es que ho diguí per que si. Aquest llibre, val moooooolt la pena. Si no saveu quin llibre comprarvos per Sant Jordi i el veieu a alguna parada. No dubteu a agafarlo!! Sigur que us encantarà. És molt divertit i té una história entranyable!T'encarinyes dels personatges!!
Bueno, per si voleu mirar de que va...
Simplement diu : " oh , oh , una paraula lletja " quan Kléber , el seu germà diu alguna paraulota . Ell diu: " Jo no estimo a ningú d'aquí" , quan no li agrada ningú aquí . Pot comptar a qualsevol velocitat : 7, 9, 12, B , 1.000, 100 . Juga amb Playmobil , i  mira de poder veure els hobenets dels telefons,rellotge despertador i llums vermelles .
Té tres vint anys . Vint i dos anys d'edat legal . Tres edat mental .I Kléber , té 18 anys , és molt , molt valent i molt , molt cansat d'ocuparse d'en Simple .

Simple a part del seu germà té una ltre amic. El Sr Pinpin, que és un conill de peluix . Sr Pinpin és el seu aliat. Matarà Malicroix, la institució en la qual el seu pare volia tancar en Simple, on gairebé mort de pena.

Res és simple, no en la vida d'en Simple i Kleber . Però quan Kléber va tenir la idea de viure en comú amb els estudiants, tres nois i una noia per salvar en Simple de Malicroix, bé, llavors , tot es torna complicat!

I aquí la portada:



Els secrets extraordinaris: April, May & June
L'autora:  Robin Benway
Les tres noies m'encanten. Està molt ben escrit! A mi m'agradaria ser la June si us el llegiu ja sabreu per qué, si no us quedareu amb l'intriga!! (bueno m'agradaria poder ser les tres però bueno...)
No saps fins al final quq ha passat de veritat!!

Ressenya:
April, May i June han canviat de ciutat i estan a punt de començar el curs en un institut nou. De sobte, un dia es desperten i descobreixen que tenen poders: April té premonicions, May pot fer-se invisible i June escolta els pensaments dels altres. Mentre June aprofita per guanyar-se l’amistat de les noies més populars, May ha de concentrar-se per no aparèixer i desaparèixer cada cop que es posa nerviosa, i April intenta justificar per què s’ha llançat sobre Julian just a temps d’evitar que un llum caigui damunt d’ell. Tot canvia quan April té la premonició d’un accident de cotxe de la seva germana petita i Julian. Què fan June i Julian junts? Quan es produirà l’accident? I, sobretot, què pot fer ella per evitar-lo?

"Els secrets extraordinaris d’April, May i June" és una novel·la divertida que et mantindrà enganxat a la història des de la primera fins a l’última pàgina. El dia a dia a l’institut es torna més interessant gràcies a l’humor, al caràcter desbordant de les protagonistes i als seus poders paranormals, que aniran complicant la trama capítol rere capítol.



Hush Hush
Autor: Becca Fitzpatrick
És un llibre que m'ha encantat!!En Patch és tant... guapo, perfecte, amable, ... però una mica punyeter! Això si =) Val la pena llegir-lo! I faran peli o sigui quee... a llegir!!

Ressenya:
Un jurament sagrat. Un àngel caigut. Un amor prohibit. Nora Grey, una alumna aplicada a la recerca d'una beca per a la universitat, viu amb la seva mare vídua en una granja als afores de pòrtland, Maine. Quan Patch es converteix en el seu nou company d'institut, Nora sent alhora atracció i repulsió cap a aquest extra seny personatge que sembla tenir accés als seus pensaments. Després s'assabenta que Patch és un àngel caigut que vol convertir-se en humà. Nora està sota el seu control, però hi ha també altres forces en joc i de sobte es troba vivint fets inexplicables i enmig d'una situació molt perillosa. Una espectacular novel · la de romanç paranormal.



Ja us en recomanaré més si voleu!!

I ara les pel·lícules:

Chocolat
De: Lasse Hallström
Argument:
Lansquenet és un petit poble al cor de França on la vida s'escola, tranquil·la i immutable des de fa segles. L'arribada d'una misteriosa jove dona, Vianne Rocher, i de la seva filla Anouk ho trastornarà tot.

A la seva confiteria, Vianne proposa irresistibles llaminadures. Sembla posseir el do d'endevinar els desigs amagats dels seus clients i de satisfer-los amb receptes de les quals té el secret. Molts s'abandonen al seu encant i sucumbeixen a les seves delícies ensucrades. Les fabuloses xocolates de Vianne no es conformen a encantar les papil·les, cuiden les esperances perdudes i desperten dels sentiments inesperats als cors. Tot això no és de gust de l'aristocràtic comte de Reynaud, convençut que les meravelloses xocolates de Vianne amenacen l'ordre i la moralitat i sembraran la revolució a la vila.


A través de les dissensions que neixen entre Vianne i el comte, el poble es reparteix aviat entre els que volen conservar el seu estil de vida ancestral i els que tenen set de plaer i de llibertat.
Chocolat sheet.jpg

Totes les de Disney!! (Ho se, sóc una friki sense remei! Però es que les pel·lícules de Disney m'encanten.)

I.. us recomano moltíssim que recupereu alguna serie o pel·lícula que de petits us encantava. Encara que sigui la Doremi o de quant tenies només 5 anyets. Tornar-la a reviure t'encantarà! Et sents un nen petit una altra vegada ^.^

Espero que us hagui servit!

Bisous, 

Joana

1 comentari:

  1. Gràcies per les recomanacions, Joana! Si els trobo, em llegiré Simple i Els secrets extraordinaris d'April, May i June!!! ;)

    ResponElimina