divendres, 27 de desembre del 2013

Grup català Amelie!

Hola a tothom!!
Avui us vinc a parlar d'un grup que a mi m'agrada mooolt!! Es diuen Amelie (no us equivoqueu, no te a veure res amb la pel·licula Amelie (d'aquí uns dies vull posar una ressenya de la pel·lícula) )


El grup Amelie va neixer l'agost de 2009 a Barcelona quan l'Albert Segú (guitarra), el Carles Ribes (cantant i guitarra) i l'Alex Pla (cantant i sintetizador) van decidir unir-se per a emprendre el camí cap al seu somni. Ben aviat, i després d'alguns canvis de formació, el grup es consolida de forma definitiva amb l'entrada del Marcel Selva (bateria) i l'Edgar Regincós (baix).

Un any i mig després de començar amb el grup, i haver signat un contracte amb la discogràfica Música Global, Amelie treu al mercat al 2011 el seu primer àlbum Somiant Desperts. Aquest disc els va permetre guanyar diversos premis de música per votació popular, com els premis Enderrock al millor grup revelació i millor web, i el Premi Disc Català de l'Any, de Ràdio 4.

Aquí us diexo amb algunes cançons d'ells!!!


Somiant desperts: 

Fuls escrits:


Necessitàvem:

I una foto d'ells!!
AMELIE.png

Espero que us hagui agradat aquesta entrada i que hagueu pogut descobrir un nou grup, o si ja sabieu qui eren doncs... poder-ho tornar a llegir!! =)

Bisous, 

Joana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada